WERKEN > Laureaten > Sportlaureaten

Sportlaureaten
Ken je iemand in je club of heb je zelf het voorgaande jaar speciale sportprijzen behaald, ben je met sport bezig op gewestelijk, Provinciaal, Vlaams, nationaal of op internationaal niveau, inwoner van Jabbeke, al dan niet aangesloten bij een sportclub van Jabbeke, minimum 15 jaar trainer bij een Jabbeekse sportvereniging, heb je een trainerscursus behaald, ben je al 25 jaar of meer bezig op je zolderkamertje je sportvereniging op één of andere manier draaiend te houden? Dan kan je niet anders dan je kandidatuur voor de laureatie aanvragen/indienen bij de Sportdienst van Jabbeke.

De sportraad van Jabbeke volgt deze kandidaturen op, neemt informatie waar nodig en nodigt je uit om op een infomoment in het sport en cultuurcomplex Hof Ter Straeten of in het VCJ Jabbeke, samen met uw familie, vriendenkring, supportersclub, de nominaties en de uiteindelijke selectie van de sportman, sportvrouw, sportploeg, zowel voor volwassenen als voor jeugd (-18 jaar) en senioren (+40 jaar), trofee voor anders validen, te leren kennen. Een trofee wordt ook voorzien voor de beste sporter die geen inwoner is van de gemeente Jabbeke, maar wel aangesloten is bij een Jabbeekse vereniging. Minimale prestatie om in aanmerking te komen is het behalen van een Belgische titel of Vlaamse titel.

Hebt u bijkomende vragen dan kan u steeds terecht bij de sportfunctionaris Gino Jonckheere, e-mail: sportdienst@jabbeke.be.