VACATURE TECHNISCH ASSISTENT WEGEN
Het lokaal bestuur Jabbeke is op zoek naar een dynamische en gedreven medewerker voor het team wegen.  Benieuwd naar het takenpakket?

Je taken zijn het onderhouden en herstellen van wegen, voetpaden, verhardingen en rioleringen; het plaatsen van verkeersborden en straatmeubilair. We zoeken iemand die opgeleid is als wegenwerker of ervaring heeft in de wegenbouw. Heb je een goede kennis inzake werktechnieken, materialen en producten, kun je op basis van plannen zelfstandig herstel- en onderhoudswerken uitvoeren? Dan ben je de collega die we zoeken!

 

 ALGEMENE VEREISTEN 

 • Je hebt een uitstekende kennis van werktechnieken, materialen en producten in jouw vakdomein: wegenbouw.

 • Je bent een gemotiveerde en betrouwbare teamspeler. Je gaat zelfstandig, efficiënt en gestructureerd te werk. Je toont gedrevenheid voor het vak en de organisatie.

 • Op vraag van de dienstverantwoordelijke word je ingeschakeld in andere vakgebieden, soms ook buiten het normale uurrooster.

 • Je respecteert procedures en veiligheidsvoorschriften en zet veiligheid altijd voorop.

 • Je bent fysiek sterk en houdt van werken in de buitenlucht en onder verschillende weersomstandigheden.

 • Je kan inwoners met vragen of klachten vriendelijk en correct te woord staan.

 • Kennis van het Nederlands is vereist. Je begrijpt de instructies en communiceert vlot met de collega’s.

 • Je bent bereid sporadisch bij te springen buiten het normale uurrooster of in het weekend, bijvoorbeeld voor dringende tussenkomsten, evenementen of bij uitvaarten.

 • Je hebt minstens een rijbewijs B. Rijbewijs C is een pluspunt.

 

 WAT BIEDEN WIJ AAN? 

 • Een boeiende job in een dynamische organisatie.

 • Aanwerving in voltijds dienstverband (38u) met een contract voor onbepaalde duur. Indiensttreding zo snel mogelijk.

 • Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van 1 jaar.

 • Aanstelling in niveau D – loonschaal D1-D3. Een loonsimulatie kan gevraagd worden via personeelsdienst@jabbeke.be. Relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige wordt in aanmerking genomen voor de toekenning van anciënniteit. Anciënniteit van een ander bestuur blijft behouden.

 • Extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, voordelig verlofstelstel, vergoeding woon-werkverkeer, vakantiegeld, haard- en standplaatstoelage, ecocheques, eindejaarstoelage, gratis hospitalisatieverzekering, korting gemeentelijke kinderopvang, tweede pensioenpijler, …

 • Het basisuurrooster is : maandag tot vrijdag 8-12 en 12.30 tot 16.30 uur (met werktijdverkorting in het kader van de 38-urenweek)

 • Je hebt betaalde vakantie of compensatie op de volgende feestdagen: 1 januari - Paasmaandag  - 1 mei  - Hemelvaartsdag - Pinkstermaandag  - 11 juli  - 21 juli - 15 augustus –  1 november - 2 november - 11 november  - 15 november - 25 december - 26 december

 

 PLAATS IN DE ORGANISATIE 

 • Het team wegen is een afdeling van de dienst gemeentewerken (Vlamingveld 24, 8490 Jabbeke). Je leidinggevenden zijn de dienstverantwoordelijke gemeentewerken en de assistent-dienstverantwoordelijke.

 • Je werkt samen met je collega’s van je eigen team en met de collega’s van de andere afdelingen van de dienst gemeentewerken (groen, milieuteam, garage en magazijn, uitleendienst, gebouwen).

 

 LOON 

Een loonsimulatie kan aangevraagd worden bij personeelsdienst@jabbeke.beJe wordt bezoldigd volgens de loonschalen D1-D3. De bedragen in de tabel zijn bruto jaarbedragen aan 100% en moeten aangepast worden aan de huidige index door vermenigvuldiging met 2.0399   (index vanaf dec. 2023). Om je bruto maandsalaris te berekenen dien je volgende formule toe te passen: jaarsalaris /12  x 2.0399.

 

 INBRENG VAN ERVARING 

 • Nieuwe medewerkers zonder voorafgaande ervaring starten in schaal D1 op de basistrap 0. 
 • Geldelijke anciënniteit bij een overheid neem je mee, ook relevante ervaring in de privésector of als zelfstandige neem je volledig mee. Bv. iemand met 10 jaar relevante ervaring start in loonschaal D1 op trap 10. Na een jaar ga je naar D1 trap 11.
 • Heb je ervaring in de privésector die niet meteen relevant is voor de huidige functie, kun je toch maximum 6 jaar anciënniteit inbrengen.

 

 LOOPBAANVERLOOP 

Je begint je loopbaan in de loonschaal D1. Je kan overgaan naar loonschaal D2 na 4 jaar en met een gunstige evaluatie. Na 18 jaar kan je overgaan naar de loonschaal D3.

 

 SELECTIEPROCEDURE 

De selectie toetst de bekwaamheid van de kandidaten voor de functie en gebeurt door een jury van deskundigen. De selectie bestaat uit een mondeling gesprek en een praktische proef, aangevuld met een psychotechnische proef. De selectieproeven zijn gepland op donderdag 30 november 2023. De proeven bestaan uit een praktisch gedeelte en een gesprek met de jury.  

Als er zich meer dan 10 kandidaten aanbieden voor deze openstaande betrekking, zal een  voorafgaande selectie gemaakt worden op basis van een screening van het curriculum vitae en de motivatiebrief.  In de motivatiebrief kun je uitleggen waarom je voor deze functie solliciteert, waarom je graag zou willen werken als technisch assistent bij het team groen, wegen of gebouwen van gemeente Jabbeke. Tijdens de cv-screening wordt er geoordeeld op basis van het cv. Wees concreet en vergeet niet om bij je werkervaring de periodes, werkgevers en een korte omschrijving van je takenpakket te vermelden.

 

 INTERESSE? 

Wil jij het team wegen komen versterken? Dan ontvangen we je kandidatuur graag uiterlijk op 26 november 2023Solliciteer via e-mail aan gemeentehuis@jabbeke.be met volgende documenten: je motivatiebrief, een uitgebreid CV, een kopie van je rijbewijs en een recent en gunstig uittreksel uit het strafregister.

 

 MEER INFO 

Heb je nog vragen of wil je een loonsimulatie, dan kan je terecht bij de personeelsdienst via 050/81 01 57 -  personeelsdienst@jabbeke.be

We kijken er naar uit jou te ontmoeten en al jouw vragen te beantwoorden!(laatst gewijzigd:14/11/2023)
Nieuws /