EINDEJAARSINITIATIEF 'EEN KERSTBOOM IN JE BUURT'
Een warme sfeer, talloze, kleurrijke lichtjes, dennengeur, kerstversiering en kerstballen... Wie houdt niet van de sfeer van kerst en de daarbij horende kerstboom? In het kader van de eindejaarsdagen, maar tevens als symbool van gezelligheid en verbondenheid. Daarom organiseert Gemeente Jabbeke opnieuw het initiatief ‘een kerstboom in je buurt’.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Vraag jouw gratis kerstboom aan voor 1 december via www.jabbeke.be/link/kerstboom.
  • De gemeente komt de kerstboom leveren op de aangevraagde locatie.
  • Sla de handen in elkaar met je buren, familie en vrienden, zorg voor een creatieve versiering en ga resoluut voor de titel van 'De mooiste kerstbuurt van Jabbeke'.

Wedstrijd

Elke buurt of wijk kan mooie prijzen winnen door het versieren van hun kerstboom. Stuur ons na het versieren een foto van de buurt- of wijkkerstboom via gemeentehuis@jabbeke.be om kans te maken op een van deze prijzen: eerste plaats - €250 // tweede plaats - €100 // derde plaats - €50.

Let wel: de kerstboom dient op openbaar domein te worden geplaatst (graag de exacte locatie doorgeven bij uw aanvraag). De kerstbomen worden 6 december aangeleverd (niet gezet) op de aangegeven locatie.(laatst gewijzigd:8-11-2022)
Nieuws /