GROEPSAANKOOP ZONNEPANELEN/THUISBATTERIJ WEST-VLAANDEREN
Particulieren kunnen zich nog tot en met 14 november vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. Met deze groepsaankoop wil de Provincie West-Vlaanderen haar inwoners ondersteunen om te besparen op hun energiefactuur. Door zonnepanelen te installeren is men minder afhankelijk van dure energieprijzen doordat er zelf groene energie geproduceerd wordt.

Het aanbod bestaat uit een compleet zonnepanelensysteem met een optie thuisbatterij. Dat is inclusief de plaatsing en de elektrische keuring. Door een groep geïnteresseerden te verzamelen kunnen de leveranciers een voordelige prijs aanbieden. Met de groepsaankoop kan een korting van 21% op zonnepanelen en een korting van 14% op de thuisbatterij aangeboden worden.

Het verdere verloop


Wie zich inschrijft, krijgt meteen een persoonlijk voorstel met kosten, opbrengsten en terugverdientijd opgelijst. Na aanvaarding volgt de inspectie en een definitieve offerte. Daarna kan de installatie gepland worden. Het streefdoel is om voor eind april 2023 alle installaties af te ronden.

Infoloketten en infolijn


Burgers met vragen, onder andere over de locaties en de openingsuren van de infoloketten, of die willen intekenen op de groepsaankoop, kunnen terecht op www.west-vlaanderen.be/zonnepanelen, de gratis infolijn (0800 26 829) of kunnen mailen naar zonwestvlaanderen@ichoosr.be.(laatst gewijzigd:15/09/2022)
Nieuws /