ASFALTERINGSWERKEN A10 JABBEKE-OUDENBURG VANAF 26/09Vanaf 26 september voert het Agentschap Wegen en Verkeer asfalteringswerken uit op de A10 tussen Jabbeke en Oudenburg richting Brussel. Daarbij zal de tweevaksbaan tijdelijk tot één rijvak worden herleid. De werken zullen in normale weersomstandigheden vijf werkdagen duren.

Over een afstand van 750 meter voert het AWV herstellingswerken uit op het wegdek van de A10 tussen Jabbeke en Oudenburg richting Brussel. Bij de werken op de tweevaksbaan wordt de toplaag van het wegdek vervangen en gaan er plaatselijk herstellingswerken aan de funderingen door. Daarbij zal het trage rijvak, links van de pechstrook, worden afgesloten en zal het verkeer worden verzocht in te voegen op het snelle rijvak.

Over de afstand waarop de twee rijvakken tot één worden herleid, zal een snelheidsbeperking gelden van 70 km/u. Vaste signalisatieborden zullen het verkeer zo’n drie kilometer vóór de werfzone inlichten over de veranderende verkeerssituatie. Op die manier kan het verkeer tijdig haar snelheid aanpassen. De werken zullen vijf werkdagen in beslag nemen, mits goede weersomstandigheden.

Meer weten?


Actuele informatie over het project vindt u op wegenenverkeer.be/oudenburg en wegenenverkeer.be/jabbeke.Nieuws /