UITPAS WORDT BEGIN 2023 OPGESTART IN REGIO BRUGGE
De lokale besturen Brugge, Beernem, Blankenberge, Jabbeke, Damme, Oostkamp, Knokke-Heist, Torhout en Zuienkerke zetten momenteel de laatste stap in de opstart van de UiTPAS -regio Brugge.

Door de gemeenteraad van Jabbeke werd de instap in de Uitpas regio Brugge goedgekeurd. Deze zal begin 2023 opgestart worden. De regio Brugge wordt daarbij de derde regio in West-Vlaanderen die instapt in UiTPAS, na de regio Westhoek en Zuidwest.

In Vlaanderen en Brussel genieten al meer dan 285.000 kinderen en volwassenen UiTPAS-voordelen in meer dan 100 steden en gemeenten bij 3000 organisatoren. Met de vrijetijdspas kan elke burger die deelneemt aan een UiTPAS - activiteit punten sparen en opnieuw inruilen wanneer deze participeert aan sport-, cultuur-, of jeugdactiviteiten. De punten inruilen voor voordelen kan over heel Vlaanderen en Brussel. In alle UiTPAS-gemeenten in Vlaanderen en Brussel kan men dus op zoek gaan naar een korting, gadget of cadeau of een unieke beleving.

De lokale besturen Brugge, Beernem, Blankenberge, Jabbeke, Damme, Oostkamp, Knokke-Heist, Torhout en Zuienkerke werken samen om een zo groot mogelijk aanbod van vrijetijdsactiviteiten te kunnen presenteren aan hun bevolking. Gezinnen en personen die maar beperkte financiële middelen aan vrije tijd en cultuur kunnen besteden, krijgen bij het gebruik van hun UiTpas een extra korting.

Met dit initiatief willen de betrokken gemeentes de deelname aan cultuur, sport en vrije tijd in de UiTPAS –regio Brugge voor hun inwoners zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Meer informatie over de UITPAS is alvast terug te vinden via www.uitpas.be(laatst gewijzigd:20-7-2022)
Nieuws /