VACATURE BEGELEID(ST)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANGIBO Harlekijn verzorgt buitenschoolse opvang in elke deelgemeente (5 locaties) in Groot-Jabbeke. Als begeleider sta je in voor de opvang van kinderen uit het basisonderwijs (2,5jaar tot 12jaar) voor en na schooltijd, op woensdagmiddag, schoolvrije dagen en vakantiedagen.

Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en warme medewerker met een hart voor kinderen. Je begeleidt de kinderen naar en in de opvang en houdt een oogje in het zeil. Samen spelen is voor jou erg belangrijk! Je onthaalt ouders op een warme manier zodat ze hun kind met een gerust hart aan onze opvang kunnen toevertrouwen. Hiernaast ben je mee verantwoordelijk voor het op orde houden van de opvanglocatie. Als teamspeler werk je nauw samen met collega's en samen zorg je voor een leuke en huiselijke sfeer in de opvang.

Jouw profiel

Je bent een creatieve duizendpoot die graag activiteiten ontwikkelt en begeleidt. Warmte, veiligheid en geborgenheid zijn voor jou erg belangrijk. Je kan zelfstandig werken maar bent hiernaast een echte teamspeler. Kinderen geven je energie.

Bij voorkeur heb je ervaring in een kinderdagverblijf, jeugdwerk of iets dergelijks. Je bent 18 jaar of ouder en je hebt een blanco attest goed gedrag en zeden - model 2 (voor een functie met betrekking tot kinderen). Je hebt minimaal een diploma secundair onderwijs behaald (BSO 3de graad kinderzorg – 7de jaar, TSO 3de graad Jeugd -en gehandicaptenzorg / Gezondheids- en welzijnswetenschappen / Sociale en technische wetenschappen) of je bent bereid een kwalificatietraject te volgen.

Attitudes

  • Flexibiliteit
  • Enthousiasme
  • Zin voor orde, netheid en nauwkeurigheid;
  • Geduldig en oprecht.
  • Zelfkritisch zijn en feedback aanvaarden.
  • Positiviteit uitstralen

Wat bieden wij

Een toffe job ik een leuke werkomgeving, veel speelplezier en aangename collega’s. Een deeltijds contract (19u of 21u), een aantrekkelijke verloning volgens de IFIC schalen.

Contact

Bezorg ons wat informatie over jezelf en een e-mailadres of telefoonnummer en wij contacteren jou!

ibo@jabbeke.be

050 81 01 87 of 050 81 01 88(laatst gewijzigd:17/04/2023)