29730 - BESLUIT VAN DE BURGEMEESTER - HEROPENING SPEELPLEINEN 27 MEINa overleg met de experts is beslist dat de buurtspeeltuinen in open lucht vanaf woensdag 27 mei, door de lokale autoriteiten heropend kunnen worden voor kinderen tot en met 12 jaar. Grotere speeltuinen in parken kunnen onder toezicht van de lokale autoriteiten worden geopend onder dezelfde voorwaarden als sportactiviteiten (maximaal 20 kinderen tegelijk)..

Via een besluit van de burgemeester wordt toestemming verleend voor de opening van de speelterreinen op woensdag 27 mei 2020.

Besluit van de burgemeester

Na overleg met de experts werd door de Nationale Veiligheidsraad beslist dat de (buurt)speeltuinen in open lucht vanaf woensdag 27 mei heropend mogen worden voor kinderen tot en met 12 jaar.

Bij besluit van de burgemeester worden de gemeentelijke speelterreinen aldus terug opengesteld vanaf woensdag 27 mei 2020.

Het gebruik van de speelterreinen heeft als doelpubliek kinderen tot en met 12 jaar. Het gebruik wordt beperkt tot een maximum van 20 kinderen.

Bekijk hier het besluit.